Första HjälpenBrandskyddFörsta Hjälpen för din hundBeställReferenserKontakta oss

NYCKEL TILL FÖRSTA HJÄLPEN


Rätt insats i rätt tid kan rädda liv i en nödsituation. De flesta av oss vet ungefär hur man ska ge första hjälpen, många har också gått en utbildning för att lära sig. Att rätt kunna placera någon i stabilt sidoläge och utföra Hjärt lungräddning och mun mot mun andning kan vara livsavgörande.

Men när man väl står där kan det vara svårt att minnas exakt. Då är Devisas Nyckel till Första Hjälpen ett bra stöd för att öka möjligheten att göra rätt.


Devisas Nyckel till Första Hjälpen är framtagen i samarbete med Röda Korset. Den är utformad som en lista med punkter som steg för steg påminner hjälparen om hur man ska agera i en nödsituation. Den är tänkt som ett komplement till utbildning i första hjälpen.

Nyckeln till första hjälpen kan du med fördel placera ut vid förbandslådan på ditt företag, nära tillhands i hemmet eller varför inte i sommarstugan? Vi kan aldrig veta när olyckan är framme, om det skulle inträffa gäller det att vara väl förberedd. Devisas Nyckel till första hjälpen är din billiga livförsäkring.

Nyckeln till Första Hjälpen är precis som Devisas andra guider inplastad på bästa tänkbara sätt så att den håller för många påfrestningar år efter år.


MÅTT: Höjd 28 cm, Bredd 10,5 cm; bredd utvikt 53 cm.


Beställ Nyckel till första hjälpen >>
Devisa AB, Norrlandsgatan 15, 111 43 Stockholm, tel: 08-796 95 92, fax: 08-723 07 12, e-post: nyckel@devisa.se - Sitemap